Webinar Prinsjesdag 2021

Prinsjesdag 2021 vond dit jaar plaats op 21 september. Hoewel er nog geen kabinet was gevormd, werden de belastingplannen voor 2022 gepresenteerd. Wat verandert er voor jou? Op 23 september praatten onze experts je bij over alle updates op gebied van HR en Payroll.

Dit kun je verwachten

Het afgelopen jaar is de manier van werken is aanzienlijk veranderd. Dat zien we terug in de plannen die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt. Zo zijn er belangrijke wijzigingen met betrekking tot onder andere de thuiswerkkostenvergoedingreiskostenvergoeding en de vrije ruimte

Tijdens het Prinsjesdagwebinar praten we je bij over alle relevante wijzigingen vanuit de Troonrede, de Miljoenennota en het Belastingplan. Je krijgt antwoord op al je vragen:

 

  • Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor werkgevers?
  • Wat verandert er concreet voor jou?
  • Waar moet je rekening mee houden in AFAS?
 

Kijk het webinar terug zodat je precies weet wat er voor jou verandert na Prinsjesdag.

Praktische informatie

Het webinar over Prinsjesdag 2021 wordt gegeven door:

Sylvia Bogerd

Sylvia Bogerd – Business Consultant

Sylvia is Business Consultant met focus op HRM / Payroll en heeft een Black Belt in Lean Management. Ze vloert elke inefficiency en zit boordevol tips om je salarisadministratie slim in te richten.

Dinant

Dinant Pas – Account Manager 

Dinant heeft een achtergrond in finance en volgt de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag op de voet. Doordat hij dagelijks contact heeft met HR- & payroll-professionals, weet hij precies welke wijzigingen voor jou relevant zijn.

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.