Vervangingsmanagement

Is een leraar ziek of valt iemand uit met langdurig verzuim? Misschien gaat een docent wel met zwangerschapsverlof? Een goede vervanger vinden is al moeilijk genoeg. Met de Vervangingstool helpt Salure bij de administratieve afhandeling.

Werken met invallers in het onderwijs was nog nooit zo eenvoudig

Payroll outsourcing

Met de Vervangingstool van Salure beheert u verlof- en verzuimmeldingen van uw personeel en plant u direct vervangers in. Het softwarepakket is gekoppeld aan uw ERP-systeem. Dat maakt het invoeren van gegevens overzichtelijk en eenvoudig.

In de Vervangingstool ziet u snel en eenvoudig welke vervanger beschikbaar en bevoegd is, hoeveel uren de vervanger al is ingezet en welke wet- en regelgeving van toepassing is. U ziet ook wat u kunt verwachten qua facturatie. Na het inplannen worden de nieuwe gegevens vanzelfsprekend verwerkt in het HR-systeem. Dit proces is volledig geautomatiseerd, wat veel tijd en handmatige handelingen scheelt.

Actuele wet- en regelgeving

Payroll consultancy

Omdat onze Vervangingstool ook rekening houdt met actuele wet- en regelgeving, krijgt u in het onderwijs bijvoorbeeld automatisch te zien wat een invaller betaald mag krijgen, of er een toeslag geldt en of een vergoeding mogelijk is vanuit het Vervangingsfonds. Zelfs aanvragen bij bijvoorbeeld het Vervangingsfonds kunnen we automatiseren.

[vc_CallToActionWithImage show_call_to_action=”yes” mode=”white” title_top=”Meer informatie?” text_top=”Wij ondersteunen uw onderwijsinstelling met de Vervangingstool.” text_middle=”Voordelen Vervangingstool Salure:” button_text=”Bel mij terug” pop_up=”#algemeen_belterug” image=”14472″ item_1=”Koppeling met AFAS Profit, Raet en meer systemen;” item_2=”Overzicht van vervangers die zijn ingezet;” item_3=”Mobiele app met Google Maps integratie.” mirror=”right” advanced_settings=”on” top=”0rem” left=”9rem”]

Verder kennismaken?

Of een andere vraag? Neem contact met ons op.