Facebook dashboard en koppelingen

Is Facebook het platform voor jou om je bedrijf te promoten? En wil je de gegevens daarvan gevisualiseerd hebben in slimme dashboards?

 

Met onze Facebook koppeling krijg je een breder beeld dan dat Facebook Analytics je kan bieden. Daarnaast kun je andere social platformen als Instagram en Twitter ook koppelen. Waardoor je de data van je social media kanalen in één overzicht terug kan vinden. Zo heb je een breder inzicht en meer controle. 

 

Laat je vrijblijvend adviseren door de experts van Salure.

hr manager

Facebook koppelen aan slimme dashboards?

Neem dan contact met ons op. We kunnen Facebook ook koppelen met andere social media platformen zoals linkedIn, Instagram en Twitter. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wat doet Facebook?

Facebook is een social media platform waarop mensen hun persoonlijke interesses zoals verhalen, foto's en video's delen. Daarnaast kunnen bedrijven zichzelf representeren op het platform om zo in contact te komen met hun doelgroep en actief hun producten en diensten aan te bieden.
Facebook koppeling

Wat doet de Facebook koppeling?

De overdracht van gegevens gebeurt op een veilige manier tussen Facebook en SalureConnect. Door de Facebook koppeling is dit proces geautomatiseerd. De data wordt door het software platform SalureConnect samengevoegd en verwerkt tot één overzicht. SalureConnect biedt je de mogelijkheid om alle data van kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Google Analytics op één plek te hebben. Hierdoor is al je informatie over gebruikers van verschillende kanalen in één of in aparte dashboards te zien. 

Wat zijn de voordelen van de koppeling?

1 Social media Dashboards: 

 

Altijd overzicht en controle door social media dashboards over je social resultaten. Je hebt via het softwareplatform SalureConnect toegang tot dashboards die je kunt exporteren naar Excel of automatisch kan laten mailen. Binnen SalureConnect zijn de dashboards in verschillende lagen aanklikbaar, waardoor je de Facebook en andere social data op diverse niveaus kan analyseren. SalureConnect is een modulair systeem, omdat je zelf als gebruiker de informatie die in het dashboard weergegeven wordt kan bepalen. Hierdoor kan SalureConnect aan jouw specifieke informatiebehoeften voldoen 

 

2 Informatiedoorstroom:

 

De Facebook koppeling zorgt voor een correcte dagelijkse gegevensuitwisseling door de volledige data te extraheren en bestanden van alleen Facebook of meerde social platformen te vergelijken. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de Facebook data en andere social data volledig geanalyseerd worden. 

 

3 Meerdere social media platformen koppelen:

 

Facebook koppelen met SalureConnect is niet je enige optie. Zo kun je namelijk al je social media kanalen koppelen aan SalureConnect. Waardoor je alle data op één plek hebt.  

 

salureconnect
Salure samen slim vooruit salarisadministratie consultancy

SalureConnect

De consultants van Salure brengen samen met jou je social media landschap in kaart. Dankzij het softwareplatform SalureConnect is jouw Facebook data terug te vinden in heldere en inzichtelijke dashboards. Daarnaast kun je de data van Facebook ook koppelen met andere social media kanalen. 

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de Facebook koppeling eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. De task scheduler functie zorgt ervoor dat je 100% controle hebt over de taken die de koppeling uitvoert:

 

 

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: Je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: Zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.

Onze werkwijze

In samenwerking met onze data specialist maak je een opzet voor de dashboards. Zo krijg je een duidelijk overzicht van je Facebook gegevens. De dashboards vanuit SalureConnect zijn dagelijks te gebruiken. Waardoor je beslissingen kan nemen op basis van je Facebook data en bedrijfsgegevens. Uiteraard is het ook mogelijk om de data van meerdere social platformen met elkaar te koppelen. 

We koppelen Facebook en eventuele andere systemen aan SalureConnect. 

 

De data vormen we om tot één formaat. Zodat je het kan vergelijken. 

 

De data wordt in begrijpelijke dashboards gevisualiseerd. 

 

We zorgen dat de Facebook dashboards real-time gesynchroniseerd blijven.

 

Door active alerting en monitoring blijft de synchronisatie gewaarborgd.

 

Wanneer is een koppeling handig voor jou?

De keuze voor een koppeling is geen dagelijkse activiteit. Een doordachte beslissing is dan ook van belang. Dat begrijpen wij! Het is dan ook belangrijk om te weten wanneer een koppeling met een social media kanaal als Facebook van toegevoegde waarde is voor jou. Vandaar dat je hieronder een aantal situaties beschreven ziet, waarin een koppeling met Facebook voor jou handig is:

 

 

  1. Je wilt data van Facebook met gegevens vanuit andere systemen, zoals je klantenbestand vergelijken. 
  2. Je verlangt een totaal overzicht van alle social media kanalen. Hierom wil je de diverse social media kanalen koppelen en samenbrengen in één of in aparte dashboards.   
  3. Je wilt de Facebook data opnemen in je CRM-systeem. 
 

Facebook koppelen aan slimme dashboards?

Vertrouw op de kennis en ervaring van Salure.

Interesse in een Facebook koppeling met SalureConnect? Maak vrijblijvend kennis met een adviseur van Salure en krijg advies op maat.