Van Arabisch en Chinees tot Spaans: met de nieuwe vertaalmodule voor InSite zet je AFAS nu écht grenzeloos in. Vertaal InSite in elke gewenste taal en beheer de vertalingen zelf. Dat maakt de internationale HR-administratie een stuk makkelijker!

AFAS biedt veel mogelijkheden op gebied van internationale HR-automatisering. Nu Salure AFAS heeft verrijkt met een wereldwijde talendatabase, gebruik je InSite in welke taal je maar wilt.

Talen toevoegen en wijzigen

Met de vernieuwde vertaalmodule van Salure voeg je als beheerder heel makkelijk zelf talen toe aan InSite via SalureConnect. De talen worden direct zichtbaar in de AFAS-omgeving. Gebruikers kiezen vervolgens zelf hun eigen taal. Of het nu Spaans, Italiaans, Chinees of Russisch is: alles is mogelijk. Dezelfde InSite-omgeving kan per medewerker in een andere taal worden weergegeven.

Je kunt de vertalingen zelf invoeren of via een vertaalbureau laten vertalen en in AFAS importeren. De keuze is aan jou!

Vertaling in eigen beheer

Met deze module ben je onafhankelijk van online vertaalmachines. Je vertalingen zijn veilig en in eigen beheer: er wordt geen data naar externe partijen verstuurd. Vertalingen zijn alleen van jou en je beheert deze zelf. Je kunt de vertalingen dus precies zo instellen dat ze bij jouw organisatie passen. Wil je verzuim bijvoorbeeld liever geen Sickness, maar Sick leave noemen? Hier heb je nu zelf volledig de controle over.   

Snel de juiste tekst op de juiste plek

De vertaalmodule vertaalt teksten niet woord voor woord, maar hele zinnen tegelijk. Zo ben je verzekerd van goed lopende teksten. Doordat je de vertalingen centraal beheert in de beheermodule, hoef je de vertalingen maar op één plek bij te houden. Staat de vertaling in de beheermodule goed? Dan weet je zeker dat overal in AFAS diezelfde vertaling gebruikt wordt. Je stelt dus snel de juiste vertaling in op de juiste plek. Dat bespaart een hoop tijd!

Aan de slag met AFAS multilanguage

Werk je met AFAS en wil je een betere service bieden aan werknemers in het buitenland? Met de nieuwe vertaalmodule van Salure voeg je eenvoudig nieuwe talen toe. Medewerkers kiezen vervolgens snel hun eigen taal in InSite. Zo zet je AFAS nu echt grenzeloos in.

Wil je meer weten over deze oplossing? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel  +31 182 543 643.