Uw organisatie gebruikt systemen om het werk goed te kunnen uitvoeren. Dit kan zijn voor het maken van roosters, volgen van klanten, voor het bijhouden van financiële zaken, etc. Salure koppelt deze systemen aan elkaar. Door alle data samen te voegen in één systeem, krijgt u een overzichtelijk dashboard over alle gegevens uit alle systemen die u gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om naast uw gevoel ook te sturen op basis van data, dit noemen ze data-driven decision making.

Of u nu uit het MKB, de zorg, het onderwijs of internationale bedrijfsleven komt, Salure maakt uw data overzichtelijker en makkelijker te analyseren. We doen dit in drie stappen. Ten eerste halen we de data uit uw systemen. Vervolgens transformeren we dit naar één format zodat we de data kunnen vergelijken. Ten slotte visualiseren we de enorme hoeveelheden data in dashboards. Salure gebruikt de beste tools die op dit moment wereldwijd beschikbaar zijn, waaronder Qlik Sense, Python en TensorFlow. Al onze kennis, de wereldwijd beste tools en onze jarenlange ervaring met Business Intelligence en data-analyse, is gebundeld in één applicatie: SalureConnect.

We hebben in de afgelopen jaren verschillende systemen gekoppeld, van grote applicaties, zoals AFAS, SAP, Datev, Zermelo tot maatwerk systemen van retailers zoals een webshop met eigen CRM-systeem. Wekelijks koppelen wij nieuwe systemen, dus gebruikt u een systeem waar wij nog geen koppeling mee hebben, dan bouwen we die! We maken uw planning beter inzichtelijk, zodat u uw mensen zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. We zorgen dat goed gelet wordt op het budget of de omzet per klant, leerling, patiënt of cliënt. Al onze dashboards zijn volledig te doorzoeken en te filteren. Bijvoorbeeld van holdingniveau tot op een bepaalde kostenplaats of van jaarniveau tot op de minuut nauwkeurig. Onze dashboard bieden inzicht in één oogopslag, maar ook de mogelijkheid om te onderzoeken tot op detailniveau.

Kortom, SalureConnect geeft u meer inzicht in uw eigen organisatie. Zullen wij het u laten zien? We komen graag bij u langs voor een demo. Dit kan zelfs met uw eigen software. Neem dan contact met ons op.