Hoe ServiceNow nu zelf bepaalt hoe ze de salarisadministratie uitvoeren.

ServiceNow laat mensen beter en efficiënter werken. Het bedrijf zet handmatige processen om in digitale workflows. Dat kunnen IT-processen zijn, maar ook processen voor werknemers en klanten.

Werkzaamheden voor ServiceNow:

Salure hielp ServiceNow bij de overstap naar AFAS voor de HR-administratie. Daarnaast zorgden we voor een optimale samenwerking van de systemen. Zo kan ServiceNow haar klanten zo slim mogelijk laten werken.

Aanpak van Salure

ServiceNow vroeg Salure te helpen bij de overstap naar AFAS en om de koppeling tussen de huidige systemen en AFAS te verbeteren. Een consultant van Salure maakte met ServiceNow een plan van aanpak. De consultant begeleidde de inrichting van AFAS en het overzetten van de data uit het oude systeem. Na uitgebreid testen en schaduwdraaien, werd de overstap voltooid.

ServiceNow over Salure

“We stapten over naar AFAS en AFAS adviseerde ons Salure voor de implementatie. Salure richtte AFAS helemaal in zoals wij dat wilden. We zijn niet afhankelijk van een helpdesk van een andere partij. We bepalen nu zelf hoe we onze salarisadministratie voeren. Dankzij Salure!”

Roland Nongni - Director International Payroll - ServiceNow

Net als ServiceNow naar AFAS overstappen?

Wij adviseren je vrijblijvend. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Jaco_website_portret