Hoe T-Systems efficiënter werkt met dashboards en koppelingen.

T-Systems is onderdeel van Deutsche Telekom Group. Dit is één van ’s werelds leidende providers van veilige en betrouwbare informatie- en communicatietechnologie. T-Systems zorgt voor de technologie achter IT- en netwerkstructuren van allerlei bedrijven, organisaties en overheden.

Werkzaamheden voor T-Systems:

T-Systems schakelde de consultants van Salure in om de overstap naar AFAS te maken en de inrichting van AFAS te optimaliseren. T-Systems krijgt ook ondersteuning voor functioneel beheer en het bedrijf maakt gebruik van ons softwarepakket SalureConnect. SalureConnect koppelt data uit verschillende systemen en zet deze om in gebruiksvriendelijke dashboards. 

Aanpak van Salure

Dankzij AFAS kwam T-Systems in contact met Salure. De consultants van Salure brachten samen met T-Systems de huidige processen in kaart en bepaalden de belangrijke functionaliteiten. Na de implementatie moest AFAS nog gekoppeld worden met SAP. Hiervoor ontwikkelde Salure een koppeling die de gegevens uit AFAS ophaalt en doorgeeft aan SAP. Dankzij SalureConnect heeft T-Systems nu dashboards waarop HR-informatie goed zichtbaar is.

T-Systems over Salure

''We hadden een strakke planning: binnen een paar maanden wilden we volledig overstappen naar AFAS. Dat is gelukt! De consultants van Salure zijn flexibel, hebben veel kennis en staan altijd open voor vragen.''
T-systems

Alice Pirnay - HR Business Partner - T-Systems Nederland

Net als T-Systems ook ondersteuning nodig bij dataconversie?

Wij geven je advies op maat. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Jaco_website_portret