Branche internationaal
Onderwijs

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Onderwijs

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Slider

Onderwijs

Duidelijk, betrokken en veilig

 

Door de hoge werkdruk is er weinig tijd en budget beschikbaar in het onderwijs en door de vele (verlof)regelingen zijn er stapels administratie. Salure neemt razendsnel de HR- of salarisadministratie over of springt in waar nodig. We bieden diensten en Business Intelligence-oplossingen speciaal voor het onderwijs aan.

 

Salarisadministratie uitbesteden in het onderwijs

 

Salure is een vertrouwde partner voor verschillende scholen en onderwijsinstellingen door heel Nederland. Onze diensten en oplossingen zijn ingericht om het onderwijs optimaal te ondersteunen. Kies voor het uitbesteden van HR- of salarisadministratie. Onze specialisten houden rekening met actuele wetgeving en beschikbare regelingen. Zo zorgen we pro actief dat uw administratie gebruikt maakt van deze regelingen en altijd up-to-date is.

 

Vervangers voor een zieke docent

 

Salure heeft een softwarepakket voor het inzetten van invallers. Met onze Vervangingstool ziet u snel en eenvoudig welke vervanger beschikbaar en bevoegd is, of de vervanger al eerder heeft gewerkt en welke wet- en regelgeving van toepassing is. Na het inplannen ziet u hoeveel uur de vervanger heeft ingevallen en wat u kunt verwachten qua facturatie. U kunt de Vervangingstool koppelen met andere systemen, waardoor u efficiënt werkt.

 

Data die het onderwijs beter maken

 

We kunnen ons Business Intelligence-platform SalureConnect koppelen aan uw HR- en salarisadministratie en ook aan leerlingvolgsystemen of roosteradministratie. Zo krijgt u snel inzicht in grote hoeveelheden data. In een oogopslag ziet u bijvoorbeeld dat de leerlingen van 4 havo slecht presteren op aardrijkskunde, of u daarvoor extra lessen kunt inplannen en zo ja, met welke leerkracht en wanneer.

 

Managementinformatie

Ook voor het management is de data beschikbaar. Via slimme dashboards, zien zij in één oogopslag hoe het ervoor staat. Een goed dashboard geeft de directie de mogelijkheid om te filteren, algemeen, op locatie of op vakspecialisme. Geen uitgebreide Excel bestanden met cijferlijsten. Door een koppeling te maken tussen uw systemen, staat alles slim bij elkaar. Ook docenten hoeven geen informatie meer over te typen. Alles staat overzichtelijk in één systeem. SalureConnect voert de informatie automatisch door in de andere systemen. 

Download de brochure onderwijsadministratie

Salure is betrouwbaar en denkt met u mee.

Salure garandeert zekerheid:
  • Salarisadministratie deels of volledig uitbesteden;
  • Vervangers slim inplannen met de Vervangingstool;
  • Inzicht met ons Business Intelligence-platform SalureConnect.
Download brochure
Salarisadministratie uitbesteden
  • Eerder heeft Salure aangekondigd voorbereid te zijn op een mogelijke uitbraak van het coronavirus en de daarop volgende maatregelen vanuit de overheid. Vandaag zijn deze maatregelen aangekondigd door het kabinet en de RIVM. Dit betekent dat ook Salure zal zorgen dat medewerkers vanuit huis kunnen...

  • In december 2019 brak een nieuw coronavirus uit. Ook in Nederland worden steeds meer besmettingen geconstateerd. Dat is niet alleen erg vervelend voor de betrokken personen; ook de economische gevolgen van het coronavirus zijn nu al aanzienlijk. Salure heeft zich dan ook goed voorbereid op...

  • De WAB vervangt per 1 januari 2020 de huidige Wet werk en zekerheid (WWZ). In dit artikel komen we terug op de belangrijkste gevolgen van deze nieuwe wet voor werkgever, medewerker en HR-professional. Nu de WAB in beton lijkt gegoten, voert AFAS ook de nodige...

Onze klanten aan het woord

Blije klanten maken ons gelukkig. Lees wat zij over ons zeggen.

Verder kennismaken?

Of heeft u een andere vraag?

Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean