Internationaal

Wereldwijd inzicht in internationale salarisadministratie

Verleg met internationale werknemers ook uw administratieve grenzen. Belastingregels en cao’s in Nederland zijn anders dan in bijvoorbeeld België of Frankrijk. Dat heeft gevolgen voor de HR- en salarisadministratie. In welke branche u ook zit, Salure ondersteunt Nederlandse bedrijven die ook vestigingen hebben buiten Nederland of buiten Europa. Wij koppelen de internationale HR- en salarisgegevens voor meer efficiëntie.

Reëel, gestandaardiseerd inzicht

Salure verbindt uw software aan die van lokale payrollpartners. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw actuele HR- en salarisadministratie. Dankzij SalureConnect staan data uit verschillende landen en systemen overzichtelijk op een gebruiksvriendelijk dashboard. Door een koppeling met de Europese Centrale Bank corrigeert SalureConnect voor lokale koopkracht en maakt de software goede en eerlijke vergelijkingen tussen landen of vestigingen. Het dashboard kan dan in ieder land worden uitgelezen.

Medewerkers van Salure volgen de internationale wet- en regelgeving op de voet. Geef werk veilig uit handen aan een betrouwbare en betrokken organisatie. Salure is flexibel, denkt mee en biedt de juiste oplossing. Mocht u nog op zoek zijn naar lokale payrollproviders, dan helpt Salure u hier ook bij.

Dashboard HR analytics

Kunnen wij helpen?

Salure helpt je internationaal verder.

✔ Contact met lokale payrollproviders;
✔ Inzicht met ons Business Intelligence-platform SalureConnect;
✔ Koppeling met de Europese Centrale Bank voor actuele valuta.

Zij gingen je voor

payroll duitsland

Internationale HR voor Favorite Gifts

Salure heeft Favorite Gifts geholpen met de implementatie van AFAS in 7 landen. Van conversie en implementatie tot uitrol van AFAS Profit en InSite in deze landen. Na livegang ondersteunt Salure ook met consultancy en functioneel beheer.

Swapfiets payroll duitsland

Internationaal HRM en Payroll Swapfiets

De internationale expansie van Swapfiets vroeg om een professionele vorm van HR-automatisering. Met de consultants van Salure werd het internationale HR-landschap in kaart gebracht en vertaald in werkende automatiseringsoplossingen. 

Nieuwste blogs

Onze klanten aan het woord

Blije klanten, daar doen we het voor. Lees wat zij over ons zeggen.

Verder kennismaken?

Of een andere vraag? Neem contact met ons op.

Advies AFAS Duitsland